" Sebelum DIA memberi kesenangan kepada manusia, DIA berikan dulu kesusahan dan kerumitan. Semakin besar kesusahan itu, semakin besar kesenangan yang bersembunyi di belakangnya. Cuma kita perlu berusaha mencari kesenangan dan sabar menghadapi kesusahan. Jadi kita perlu banyakkan berdoa."

Search this Blog

Contoh-contoh pemasangan siling plaster dan hiasan dalaman pada dinding ruang tamu.
Hiasan siling plaster di bilik jualan dan pameran kami.


S** SBD INDAH CIPTA ENTERPRISE (001699270-D) telah di daftarkan dan ditubuhkan pada 18 Julai 2007. Tumpuan utama perniagaan kami adalah kerja-kerja memasang,membekal dan menjual plaster siling.selain itu kami juga berkebolehan dalam kerja-kerja penjagaan landskap,ubah suai rumah,kerja-kerja pencucian pejabat dan kerja-kerja pencucian bangunan.Syarikat kami juga telah didaftarkan dengan Kementerian Kewangan Malaysia (357-02114915) dalam bidang bekalan dan perkhidmatan.

B** Penubuhan syarikat ini adalah sejajar dengan hasrat dan seruan kerajaan untuk melahirkan usahawan bumiputra yang berwawasan,berani serta mampu untuk berdaya bersaing dengan kontraktor-kontraktor bukan bumiputra yang lain.Dengan tertubuhnya syarikat ini adalah menjadi keutamaan dan wawasan kami untuk menyediakan satu perkhidmatan yang berkualiti kepada semua pelanggan-pelanggan kami.

D** Kami juga dibekalkan dengan tenaga kerja yang mahir dan cekap dalam mengendalikan setiap lapangan bidang kerja mereka. Bagi kami kepuasan pelanggan adalah yang paling utama dalam menjalin hubungan perniagaan yang berterusan. Kami berharap syarikat ini akan terus berkembang maju dan terus utuh dalam menghadapi hari-hari berikutnya.


"Pengalaman kami di dalam bidang ini membolehkan kami menawarkan harga dan pakej menarik mengikut keperluan dan bajet anda"