" Sebelum DIA memberi kesenangan kepada manusia, DIA berikan dulu kesusahan dan kerumitan. Semakin besar kesusahan itu, semakin besar kesenangan yang bersembunyi di belakangnya. Cuma kita perlu berusaha mencari kesenangan dan sabar menghadapi kesusahan. Jadi kita perlu banyakkan berdoa."

Search this Blog

Bilik pameran dan jualan

Indah dan mewah

Pemasangan siling plaster jenis bertingkat berwarna di Taman Bandar Mahkota,Banting,selangor.HIASAN DALAMAN YANG DICITA-CITAKAN UNTUK KEDIAMAN RUMAH ANDA

Anda boleh menggunakan siling plaster dan birai plaster kami untuk menunjukkan citarasa dan gaya istemewa hiasan dalaman bagi sesebuah bilik,ruang tamu,banglow,pejabat dan juga boleh menunjukkan kemewahan restoran dan hotel.

Dengan pemasangan siling plaster yang kemas dengan corak dan gaya terkini ianya boleh mewujudkan keseluruhan hiasan dalaman akan lebih unik dan membawa keluar satu elemen yang klasik dan juga membolehkan suasana dalaman menjadi lebih selesa.

Corak siling plaster dihasilkan oleh gabungan plaster dan gentian kaca,ia bukan sahaja boleh menunjukkan kesenian,ia juga boleh tahan panas,api dan mengelak daripada kerosakan yang dibawa oleh serangga anai-anai.

Kami mempunyai pelbagai jenis rekabentuk yang boleh dicorak mengikut pelbagai ukuran demi keperluan dan citarasa hidup anda.Secara amnya siling boleh dibahagikan kepada jenis-jenis berikut iaitu
1. Siling konkrit
2. Siling tergantung
3. Siling plaster gentian (fibrous plaster ceiling)
4. Siling logam

Kemasan siling terdiri daripada
1. Lepaan simen dan cat
2. Kerja-kerja mengecat
3. Papan siling
Sekian Terima kasih
Pengurus SBD ICE